افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان ثبت‌نام بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) | تحویل ۶۰ روزه + لینک جزئیات فرایند طرح‌های جایگزینی و اسقاط خودرو‌های فرسوده اعلام شد + لینک سایت
سرخط خبرها

دستبرد به حساب هزار نفر با پیامک سهام عدالت | در پیامک‌های ناآشنا لینک را باز نکنید

  • کد خبر: ۲۰۴۷۲۵
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۷
دستبرد به حساب هزار نفر با پیامک سهام عدالت | در پیامک‌های ناآشنا لینک را باز نکنید
اعضای باند کلاهبرداری با ارسال پیامک «مشاهده سهام عدالت» حساب بیش از هزار نفر را هک کردند و میلیارد‌ها تومان به جیب زدند.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات پلیس فتای استان البرز برای شناسایی و دستگیری این باند با شکایت تعداد زیادی از مال‌باختگان که مدعی بودند به‌حساب بانکی‌شان دستبرد زده شده، آغاز شد. بررسی اظهارات این افراد نشان می‌داد که حساب بانکی همه آن‌ها به‌صورت اینترنتی خالی شده و تمامی مال‌باختگان، قربانی کلاهبرداران فیشینگی شده‌اند. تحقیقات نشان می‌داد که همه این افراد پس از دریافت یک پیامک آلوده به دام کلاهبرداران گرفتار شده‌اند. پیامک با عنوان «مشاهده سهام عدالت» یا «دریافت سود سهام عدالت» برای مال‌باختگان ارسال شده بود.

این پیامک حاوی یک لینک هم بود به‌طوری که وقتی مال‌باختگان روی لینک کلیک کرده بودند، یک بدافزار روی گوشی آن‌ها نصب شده بود که اطلاعات گوشی آن‌ها را در اختیار کلاهبرداران قرار داده بود. لینک آلوده، مشخصات دیگری هم از مال‌باختگان می‌خواست. از جمله شماره کارت و اطلاعات آن. از سوی دیگر بدافزاری که روی گوشی مال‌باختگان نصب شده بود، به‌گونه‌ای عمل می‌کرد که هر پیامکی که به گوشی آن‌ها ارسال می‌شد همزمان برای کلاهبرداران هم ارسال می‌شد. به این ترتیب کلاهبرداران که اطلاعات کارت بانکی طعمه‌شان را داشتند و از طرفی می‌توانستند به پیامک حاوی رمز دوم آن‌ها دسترسی پیدا کنند، به راحتی اقدام به خرید‌های اینترنتی کرده و از این طریق حساب طعمه‌هایشان را خالی می‌کردند.

پلیس که مطمئن شده بود همه این کلاهبرداری‌ها از سوی اعضای یک باند صورت گرفته است، تحقیقات برای شناسایی آن‌ها را ادامه داد. بررسی‌ها نشان می‌داد که کلاهبرداران برای اینکه ردی از خودشان باقی نگذارند، اقدام به تهیه کارت‌های عابربانک مختلف کرده بودند تا پول‌های کلاهبرداری شده را به‌حساب این کارت‌ها منتقل و آن‌ها را خرج کنند. کارت‌هایی که این افراد در اختیار داشتند، کارت‌های اجاره‌ای یا کارت‌های عابربانک خریداری شده از افراد معتاد بود تا پلیس نتواند از طریق ردگیری آن‌ها به اعضای اصلی باند برسد. با این حال تیم تحقیق در جریان بررسی‌ها و ردگیری پول‌هایی که از حساب مال‌باختگان خارج شده بود، توانست به نخستین سرنخ‌ها از اعضای باند دست پیدا کند.

تحقیقات نشان می‌داد که اعضای این باند مانند بسیاری از باند‌های فیشینگی دیگر، بدون اینکه یکدیگر را بشناسند از طریق گروه‌های تلگرامی با هم آشنا شده‌اند. آن‌ها در استان‌های مختلف زندگی می‌کردند و از طریق تلگرام با هم در ارتباط بودند و هر بار که حسابی را هک می‌کردند، اطلاعات آن را در این گروه با هم به اشتراک می‌گذاشتند. در ادامه مشخص شد که این باند از ۴ مجرم سابقه‌دار تشکیل شده که همگی آن‌ها پیش از این هم به جرم کلاهبرداری فیشینگی دستگیر و زندانی شده بودند. در ادامه محل زندگی هر چهار عضو باند شناسایی شد و آن‌ها در جریان عملیات همزمان و جداگانه دستگیر شدند. به‌گفته سردار حمید هداوند، فرمانده انتظامی استان البرز، با دستگیری این باند مقدار زیادی طلاجات و سکه خریداری‌شده با پول‌های کلاهبرداری از مخفیگاه آن‌ها کشف و مشخص شد که آن‌ها حساب هزار و ۸۸ نفر را با این شگرد هک و بیش از ۴.۵ میلیارد تومان از این حساب‌ها سرقت کرده بودند.

براساس این گزارش، با اعترافات اعضای این باند برای تمامی آن‌ها قرار قانونی صادر شد و متهمان در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.
منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->